Om Lean Værkstedet

Mit navn er Tommy Møller Hansen og jeg ejer og driver migLean Værkstedet, der er en konsulentvirksomhed med speciale i forandringsledelse og procesoptimering, herunder rådgivning, sparring og undervisning i Lean og implementering af forbedringer. Jeg er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2001 og har siden da løbende arbejdet med procesoptimering i flere forskellige virksomheder, senest som Lean Chefkonsulent i Region Hovedstaden.

Forandring med hjertetleanhjerte

Jeg brænder for at skabe vedvarende forbedringer og har gennem min karriere oplevet og medvirket til at skabe utallige forbedringer i mange forskellige organisationer, primært ved hjælp af Lean, men også via andre forbedringsrelaterede principper og værktøjer. Derfor er Lean blevet et omdrejningspunkt i mit karriereforløb og jeg brænder for at udbrede og dele min viden og erfaringer med forbedringssarbejde og Lean, hvilket har resulteret i Lean Værkstedet tilblivelse. Mit mantra er Forandring med hjertet, da den menneskelige side af arbejdet med forandringer er altafgørende for succes.

For mere information om min faglige baggrund kan du ovenfor klikke på mit CV.

Nedenfor kan du læse et udsnit af kommentarer og respons, som jeg tidligere har modtaget i forbindelse med coaching og undervisning i Lean:

“Meget spændende og rigtig god underviser” – skriftlig respons efter Lean kursus

“Super godt og meget lærerigt” – skriftlig respons efter Lean kursus

“God struktur og gode værktøjer” – skriftlig respons efter Lean kursus

“Super godt!” – skriftlig respons efter Lean kursus

“Utrolig sjovt, hårdt og meget lærerigt” – skriftlig respons efter Lean kursus og coaching

“Rigtig godt kursus med god, engageret, erfaren og hyggelig underviser” – skriftlig respons efter Lean kursus

Jeg har desuden oplevet at modtage et “Tilfredshedsbevis” fra et hold kursister, i form af en glasindrammet Lean-sang tilegnet undertegnede og to tidligere kollegaer samt en stor, grøn hoptimist, der nu står på mit skrivebord. Fantastisk!

Har du kommentarer, spørgsmål eller brug for en faglig snak om forandringsledelse eller Lean, så kontakt mig via kontaktformularen eller ring 23 26 90 01.