Lean Talent

– Træning af forbedringstalenterleantalent

Et problem er blot en mulighed i forklædning – bliv Lean Talent og lær’ at se mulighederne.

Målgruppe

Kurset retter sig mod dig (leder eller medarbejder), der ønsker at lære grundlæggende metoder og værktøjer, som kan anvendes til at identificere og gennemføre forbedringer i egen virksomhed/afdeling.

Kurset udbydes i en åben og en lukket udgave:

  • Det åbne kursus er åben for tilmelding via leanvaerkstedet.dk og afholdes i et undervisningslokale.
  • Det lukkede kursus tilbydes som en pakkeløsning til en virksomhed/afdeling, der ønsker at træne sine ledere/medarbejdere i grundlæggende metoder og værktøjer til gennemførelse af forbedringer. Lukkede kurser afholdes lokalt hos den pågældende virksomhed/afdeling.

Udbytte

Lean Talent kurset giver dig grundlaget for at kunne identificere forbedringspotentiale og facilitere værdiskabende forbedringsaktiviteter i egen virksomhed/afdeling. Du tilegner dig en viden om Lean, samt afprøver samtlige udvalgte værktøjer i praksis. Efter kurset vil du få tilsendt et kursusbevis.

Indhold

Lean Talent kurset fokuserer i høj grad på de metoder og værktøjer, der anvendes ved arbejdet med Lean. Hver lektion på kurset gennemføres ved en gennemgang af teori, hvorefter teorien afprøves i praksis. Ved afprøvningen i praksis tages der udgangspunkt i en specialdesignet og konstrueret virksomhed.

Varighed

Lean Talent er et 2 dags kursus og kræver ingen forberedelse. Bemærk, at der er begrænsede pladser på kurset.

Pris

Åbent kursus: 3.800,- eksl. moms pr. deltager. Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere deltagere, gives der 15% i rabat på den samlede pris.

Lukket kursus: 33.000,- eksl. moms.

Yderligere information og tilmelding

For yderligere information og tilmelding kan der rettes henvendelse til Lean Værkstedet på tlf. 23 26 90 01 eller via nedenstående kontaktformular.