Lean for håndværkere

Lean tankegangen er ikke en nyhed. Lean kulturen har eksisteret i næsten 70 år i Japan og det danske erhvervsliv har praktiseret Lean kulturen i ca. 25 år. I den danske byggebranche har flere af de større entreprenørvirksomheder anvendt Lean principper i godt og vel 18 år, så spørgsmålet er nu, hvor udbredt Lean metodikken er blandt de små og mellemstore håndværkervirksomheder?

Min erfaring er, at Lean tankegangen som et aktivt redskab er mere eller mindre uudnyttet blandt håndværkervirksomhederne. Og det er rigtig ærgerligt, for disse virksomheder går glip af en bred vifte af muligheder og potentialer, som kunne styrke og effektivisere deres organisation og daglige drift. Derfor er det min målsætning, at gøre en forskel for de små og mellemstore håndværkervirksomheder og hjælpe dem med at opnå de fordele og gevinster, som Lean kulturen og den struktureret tilgang til løbende forbedringer giver.

Lean Værkstedet arbejder derfor med Lean ydelser, der er tilpasset og rettet mod små og mellemstore håndværkervirksomheder, hvor der tages udgangspunkt i den dagligdag medarbejderne møder samt de problemstillinger og udfordringer, de typisk oplever. Det er det, jeg kalder Lean i øjenhøjde.

Er du ejerleder eller leder i en mindre eller mellemstor håndværkervirksomhed og gerne vil vide mere om hvad Lean og løbende forbedringer kan gøre for dig, dine medarbejdere og din virksomhed, så kontakt mig på 23 26 90 01 eller send en besked i kontaktformularen nedenfor, så vender jeg tilbage til dig.

Lean Værkstedet – ingen hokus pokus, bare sund fornuft.