Problemløsning i byggebranchen – online kursus

KONKRET PROBLEMLØSNING OG STRUKTURERET SUND FORNUFT

Bliv en stærk problemknuser på under 6 uger!

Er du håndværker og god til dit job?

Selvfølgelig er du det! Men måske savner du alligevel nogle konkrete redskaber, som kan give dig og dine kollegaer eller ansatte et endnu større overblik, en bedre styring af dagens opgaver, hurtigere koordinering og en mere effektiv løsning af dagens arbejdsopgaver?

Lean Værkstedet har trænet +1.000 kursister, som har stået i de samme situationer som dig og dine kollegaer og tilbyder lige nu et online kursusforløb, som giver dig alle de stærke redskaber, som har hjulpet mange andre med at øge deres effektivitet og overblik over kundeopgaver.

Lyder det godt?

Der ER godt! På kurset præsenteres du nemlig for redskaber og metoder, som jeg selv, med stor succes, har anvendt i praksis igennem 20 år og implementeret på et hav af danske arbejdspladser. Simple metoder og redskaber, som gør en stor forskel i en travl hverdag.

Skab overblik over din arbejdsdag – hver dag!

Som håndværker kender du sikkert til rod på byggepladsen, som ingen tager ansvar for. Eller at du gang på gang skal bruge alt for meget tid på at lede efter værktøj, redskaber og materialer, som er blevet væk. Eller dårlig planlægning på byggepladsen, som koster tid, energi og er frustrerende! Følelsen af altid at være ”bagud”.

Det er du ikke ene om! De mere end 1000 kursister jeg har mødt og holdt kurser for, har alle været frustrerede og irriterede over manglen på håndtering af problemstillinger i den daglige drift på deres arbejdsplads. De er kommet til mig, fordi de leder efter effektive redskaber, der kan løse deres problemer.

Med konkrete værktøjer har jeg hjulpet dem med at skabe struktur i deres arbejdsdag og med at få skabt nye, problemløsende vaner i hverdagen.

Jeg glæder mig til at præsentere dig for de selvsamme metoder – som jeg ved vil give dig aha-oplevelser! Så spænd sikkerhedsselen, og deltag på dette online kursusforløb, hvor du lærer kunsten at knuse problemerne.

Er forløbet til mig?

Ja det er det, hvis du er en af de mange, der i dit arbejde ofte støder på problemer og udfordringer, som du ikke helt ved, hvordan du skal tackle eller bare mangler gode løsninger til at håndtere.

Du kan være leder, medarbejder eller måske ejerleder. Du kan måske sidde som nøgleperson i administrationen, som pladsformand eller som projektansvarlig.


Sådan er forløbet bygget op

Kurset er baseret på en blanding af online-undervisning, sparring over telefonen og afprøvning af metoder og værktøjer på din arbejdsplads. Du bliver en del af et hold kursister, som sidder med mange af de samme udfordringer som dig.

I løbet af 6 uger vil jeg føre dig igennem 3 onlinemoduler af ca. 120 minutters varighed:

STEP 1: Problemet. Introduktion til problemløsning.

STEP 2: Løsningen. Identificering af den bedste løsning.

STEP 3: Implementeringen. Gennemførelse af den bedste løsning og opsummering på forløbet.

Hvert modul består af en undervisningslektion, som præsenterer emnet samt de metoder og værktøjer, der knytter sig hertil. Du må meget gerne stille spørgsmål undervejs – det håber jeg faktisk, du gør! Du kommer til at høre fra mig imellem modulerne – her ringer jeg nemlig til dig til en telefonisk sparring og opfølgning. Så kan du stille konkrete spørgsmål til de tillærte værktøjer og metoder, lige som du kan give mig et praj om, hvordan de fungerer for dig i praksis. Det er nemlig vigtigt, at du får prøvet din nye værktøjskasse af sideløbende med forløbet – på den måde lærer du nemlig mere og bedre, lige som du hurtigere vil se resultater.  

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser og et loft på 10 deltagere pr. forløb.

Glæd dig til at lære at:

  • finde frem til kernen i en problemstilling – hurtigt og effektivt
  • identificere den bedste løsning og sikre fokus herpå blandt kollegaerne
  • implementere løsninger og sikre, at de fastholdes
  • arbejde struktureret med løsning af hverdagens problemer
  • anvende en række effektive metoder og værktøjer, der gør arbejdsdagen nemmere
  • blive en stærk og kompetent problemknuser


Din underviser

Mit navn er Tommy Møller Hansen, jeg er Lean- og forandringskonsulent med en baggrund som civilingeniør inden for virksomhedsdrift. Jeg har arbejdet med Lean og forandringsledelse igennem 20 år – siden 2017 i egen virksomhed, Lean Værkstedet.

Igennem en lang årrække har jeg undervist og trænet +1000 kursister i Lean tankegangen, problemløsning og løbende udvikling af driften. Min tilgang til problemløsning er baseret på udtrykket; Keep it simple – krydret med en god portion sund fornuft. Min erfaring er nemlig, at det ofte er de mest simple løsninger, der er de bedste.

Jeg glæder mig til at føre dig godt igennem!

Vil du med på det næste hold?

Der er en begrænsning på 10 deltagere og det er først til mølle, så vent ikke for længe med at slå til!

Pris for det samlede 6 ugers forløb, inkl. sparring, materialer og 3 onlinemoduler: kr. 5.996,- +moms.

Er i flere deltagere fra samme virksomhed får i 20% rabat på prisen!

Slå til nu! Tilmeld dig ved at udfylde formularen nedenfor.

Nærmere detaljer samt datoer for afholdelse vil blive fremsendt pr. e-mail.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at give mig et kald på (+45) 23 26 90 01, sende mig en e-mail på tmh@leanvaerkstedet.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så vil jeg vende retur asap.

Hvad siger mine kursister om forløbet?

“Et spændende og inspirerende kursus, som introducerede flere effektive metoder og redskaber til problemhåndtering og understøttelse af forbedringer i den daglige drift – en øjenåbner” – Peter Holm, direktør Holm Tømrer- og Snedkerfirma A/S