Problemløsning uden stress – online kursus

PROBLEMLØSNING OG STRUKTURERET SUND FORNUFT – UDEN STRESS!

Bliv en stærk problemknuser på under 6 uger og få mere overskud!

Ser du muligheder frem for problemer? Ønsker du at komme til det?

Eller er du stresset i en travl og til tider uoverskuelig hverdag på jobbet?

En stærk problemknuser skaber vedvarende løsninger, som forbedrer og effektiviserer arbejdsdagen og reducerer stress. Dette kursus lærer dig at håndtere arbejdsdagens udfordringer med overskud og kompetence, så du går motiveret til problemløsningens kunst ved at bruge din sunde fornuft. Jeg præsenterer dig for redskaber og metoder, som jeg selv, med stor succes, har anvendt i praksis igennem 20 år og implementeret på et hav af danske arbejdspladser.

I 2003 blev jeg så hårdt ramt af stress at det udviklede sig til PTSD og det har bl.a. betydet, at jeg har prøvet at kollapse midt på åben gade en lørdag formiddag tilbage i 2007. Siden da har jeg arbejdet med metoder og tilgange til hvordan du lærer at genvinde kontrollen og reducerer stress i en travl hverdag, bl.a. via metoder og værktøjer fra Lean tankegangen.

Mit navn er Tommy Møller Hansen og jeg har trænet +1.000 kursister, som har stået i de samme situationer som dig og dine kollegaer og tilbyder lige nu et online kursusforløb, som giver dig alle de stærke redskaber, som har hjulpet mig og mange andre med at øge deres effektivitet og overblik over dagens arbejdsopgaver og problemer. Undervejs på kurset vil jeg også fortælle min personlige historie og hvordan jeg er gået fra et liv med stress til et arbejdsliv med overskud og muligheder.

Lyder det godt?

Der ER godt! På kurset præsenteres du nemlig for simple metoder og redskaber, der er nemme at anvende og som gør en stor forskel i en travl hverdag og som har hjulpet 1.000-vis af mennesker med at få en bedre arbejdsdag. Sideløbende med forløbet får du også 1-1 sparring og rådgivning omkring lige netop DINE udfordringer og problemerne på DIT arbejde. Forløbet fokuserer dermed ikke blot på undervisning i metoder og redskaber men også på personlig sparring og hjælp rettet mod dig og din hverdag.

Er forløbet til mig?

Ja det er det, hvis du er en af de mange, der i dit arbejde ofte støder på problemer og udfordringer, som du ikke helt ved, hvordan du skal tackle eller bare mangler gode redskaber til at håndtere. Du kan også være ramt af stress og har brug for inspiration til at komme videre og til at se nye muligheder i stedet for begrænsninger.

Du kan være direktør, leder, medarbejder eller måske ejerleder. Du kan måske sidde med administration, personaleansvar, projektledelse eller som tekniker – der er ikke nogen faglige begrænsninger. Det vigtigste er din motivation og vilje til at lære nyt og udvikle dig.


Sådan er forløbet bygget op

Kurset er baseret på en blanding af online-undervisning, sparring over telefonen og afprøvning af metoder og værktøjer på din arbejdsplads. Du bliver en del af et hold kursister, som sidder med mange af de samme udfordringer som dig.

På kurset introduceres du til min egen 3 trins model (PLI) udviklet til struktureret problemløsning, indeholdende flere underliggende værktøjer, der er sammensat, så de understøtter en struktureret tilgang til at løse de fleste problemstillinger, som dukker op på en arbejdsplads – problemstillinger som kan lede til stress og ineffektivitet, hvis de ikke håndteres og løses. Der introduceres også metoder, som styrker og understøtter et stærkt samarbejde på arbejdspladsen, hvor alle ressourcer kommer i spil.

I løbet af 6 uger vil jeg føre dig igennem 3 onlinemoduler baseret på PLI-modellen, hver af ca. 120 minutters varighed:

Modul 1: Problemet. Introduktion til problemløsning.

Modul 2: Løsningen. Identificering af den bedste løsning.

Modul 3: Implementeringen. Gennemførelse af den bedste løsning og opsummering på forløbet.

Hvert modul består af en undervisningslektion, som præsenterer emnet samt de metoder og værktøjer, der knytter sig hertil. Undervejs i forløbet vil jeg også dele mine personlige erfaringer og viden omkring stress og problemløsning i en travl hverdag. Du må meget gerne stille spørgsmål undervejs i kurset – det håber jeg faktisk, du gør! Du kommer undervejs til at høre fra mig imellem modulerne – her ringer jeg nemlig til dig til en telefonisk 1-1 sparring og opfølgning. Her kan du stille konkrete spørgsmål til kursets indhold og de tillærte værktøjer og metoder, lige som du kan give mig et praj om, hvordan de fungerer for dig i praksis. Det er nemlig vigtigt, at du får prøvet din nye værktøjskasse af sideløbende med forløbet – på den måde lærer du nemlig mere og bedre, lige som du hurtigere vil se resultater.  

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser og et loft på 10 deltagere pr. forløb.

Glæd dig til at lære at:

  • finde frem til kernen i en problemstilling – hurtigt og effektivt
  • identificere den bedste løsning og sikre fokus herpå blandt kollegaer og/eller ledelse
  • implementere løsninger og sikre, at de fastholdes
  • arbejde struktureret med løsning af hverdagens problemer
  • anvende en række effektive metoder og værktøjer, der gør arbejdsdagen nemmere og reducerer stress
  • beherske flere samarbejdsorienterede metoder og værktøjer
  • blive en stærk og kompetent problemknuser – uden stress!

Med de rette redskaber er problemer ikke andet end muligheder i forklædning!

Din underviser

Mit navn er Tommy, jeg er Lean- og forandringskonsulent med en baggrund som civilingeniør inden for virksomhedsdrift. Jeg har arbejdet med Lean og forandringsledelse igennem 20 år – siden 2017 i egen virksomhed, Lean Værkstedet.

Igennem en lang årrække har jeg undervist og trænet +1.000 kursister i Lean tankegangen, struktureret problemløsning og løbende udvikling af driften. Min tilgang til problemløsning er baseret på udtrykket; Keep it simple – krydret med en god portion sund fornuft. Min erfaring er nemlig, at det ofte er de mest simple løsninger, der er de bedste. Dernæst fylder stress og hvordan man reducerer stress i en travl arbejdsdag en stor del af min tilgang til struktureret problemløsning og driftsudvikling. På baggrund af en lang årrække med stress og PTSD tæt inde på livet, har jeg på egen krop og sind følt, hvordan stress påvirker én. I dag har jeg ikke bare lært at leve med stress og PTSD – jeg har lært at forstå og vende stress-symptomerne til at styrke mine kompetencer som konsulent og rådgiver.

Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dig og føre dig godt igennem hele forløbet!

Vil du med på det første hold?

Vil du med på det første pilot-hold og få forløbet til HALV PRIS, så er det nu!

Der er en begrænsning på 10 deltagere og det er først til mølle, så vent ikke for længe med at slå til!

Introduktionspris for det samlede 6 ugers forløb, inkl. sparring, materialer og 3 onlinemoduler, for de første 10 deltagere: 2.998,- +moms.

Slå til nu! Tilmeld dig ved at udfylde formularen nedenfor.

Nærmere detaljer samt datoer for afholdelse vil blive fremsendt pr. e-mail.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at give mig et kald på (+45) 23 26 90 01, sende mig en e-mail på tmh@leanvaerkstedet.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor med dine spørgsmål, så vil jeg vende retur asap.